Dyrk deg en hamburger

En kan saktens si at verden går framover, nå har de faktisk greid å dyrke fram storfekjøtt i et labaratorium i Nederland. Kan dette være løsningen på forurensning eller den globale matmangelen da?

Den kunstige hamburgeren er laget av stamceller, proteinrik gele og andre ingredienser som salt, brødsmuler og rødbeter for fargens skyld. Når jeg leste dette ble jeg nesten kvalm og synes det høres ganske så merkelig ut, men kanskje dette er starten til våre nye middager i framtiden.

Miljøvirkningene
Når en tenker på miljøet og hva en okse/ku f.eks bruker av jordarealer og spiser i løpet av sitt liv før den havner på slakteriet, så vil dette antageligvis bli bra for miljøet. Bærekraftig og etisk kan en vel også si at dette er på en måte. Labaratorie landbrukets miljøvirkninger kan spare vår dyrebare jordklode for mye.

Den kunstige framstilte hamburgeren skal prøvesmakes i London om kort tid, og skulle det bli produksjon av dette vil det ikke skje med de første årene. Men mange stiller seg positivt til dette jeg kan deriblandt nevne WHO og PETA.

Kan dette være slutten på å fylle handlekurvene med gris, okse, kylling, hest og vilt på supermarkedet?
Hva mener du?


Link til prøvesmakingen: klikk herIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...